Големите български дентални сайтове: http://www.zabolekarite.info/

www.zabolekarite.info – един от най-големите онлайн регистри с контакти на денталните лекари в България.

Представяме ви нашият бизнес партньор, Г-жа Кремена Костадинова, основател и ръководител на екипа на Zabolekarite.info.

Kremena Kostadinova Bulgarian Dental Websites

Кремена Костадинова Zabilekarite info


Уважаема Г-жо Костадинова, моля дайте кратко описание на сайта www.Zabolekarite.info. Каква е вашата мисия и как започна този проект? 

„Нашата мисия е да направим зъболекарските услуги лесно достъпни. Затова създадохме този уебсайт с идеята хората лесно да намират информация за работещите зъболекарски кабинети в своя град в интернет, а не да разчитат само на информация от уста на уста.

Как обикновените потребители в интернет могат да се възползват от този сайт?

Когато търсиш даден специалист зъболекар, например ортодонт в софия, е нужно само да напишеш в google две думи – „ортодонт софия”, след което на 1 страница излиза нашия уебсайт и човек може да намери контактите на няколко такива кабинета в софия. Така като пациент можеш да направиш своя информиран избор като посетиш няколко кабинета и се посъветваш с няколко дентални лекари, които са специалисти ортодонти.

А как професионалните Дентални специлисти могат да се възползват от този сайт?

В нашия уебсайт денталните лекари имат възможност да регистрират контактите на кабинета си, да опишат предлаганите услуги, да прикрепят снимки на своя екип и работната обстановка, да предлагат на своите пациенти записване на час онлайн, както и да оставят коментари когато са доволни от обслужването.

Колко потребители имате?

От 2007 година до сега при нас са се регистрирали над 500 кабинета от над 30 града в България. На месец имаме над 3500 уникални посещения от различни потребители, които търсят информация за стоматологични кабинети. Нашият екип се състои от 5 изпълнени с ентусиазъм хора, като имаме представители в София и Варна.

Zabolekarite info Статистика Причина за посещение

Zabolekarite info Statistics


Статистиката на сайта показва, че 74% от посетителите са дошли тук за да изберат своя стоматолог. Благодарение на развитието на информационните технологии и zabolekarite.info връзката между пациента и неговия зъболекар е максимално улеснена и подобрена и за нашия екип е удоволствие да продължаваме да работим за тази идея.
 Последни думи към читателите и молим за по-конкретна контактна информация с вас и вашия екип. 

Ако сте професионалист в денталната област сте добре дошли да попълните информация за своята практика. Ако търсите зъболекар – тук ще намерите богата и вярна информация. За повече информация и съдействие можете да се свържете с нас чрез мейл адрес office@zabolekarite.Info или като се обадите лично на Кремена Костадинова на моб.тел.0886 656423.

See the text in English here.